Skip navigation

NL | FR


Geef Burn-out of depressie geen kans!

Geef Burn-out of depressie geen kans!

Wist u dat meer dan 1 op 2 Belgen slaapmiddelen en anti depressiva nodig hebben?

Ooit vermoed dat dit vermeden kan worden indien de problemen van uw woning komen?

De invloed van de omgeving in het algemeen en van de woning in het bijzonder kan bijzonder POSITIEF maar ook NEFAST zijn voor uw GEZONDHEID! Geobiologie onderzoekt nu precies het effect van de biosfeer op de levende organismen en legt het verband tussen geologie, chemie, fysica en biologie.


Onze geobioloog spoort dus wateraders, aardstralen, technische straling, elektrische en magnetische velden, eletrosmog, gsm, wifi en straling van draadloze binnenhuistelefoons op. Ooit al gemerkt dat uw huisdier bij voorkeur dezelfde plekjes opzoekt. De kans is meer dan groot dat het op- of afladende punten zijn, onschadelijk voor dieren maar gevaarlijk voor de mens. Ingrijpen is hier dus geboden. Wij sporen ook dubbele zones op, die tot hevige pijnen kunnen leiden en neutraliseren deze. Planten zijn heel gevoelig voor stralingen of storingen en worden verzwakt: als u op onze website doorklikt op foto's, dan ziet u hier sprekende voorbeelden van.

Wij geven ook een garantie: na de ontstoring wordt een buisje met vloeistof achtergelaten. Deze vloeistof heeft als het ware een geheugen en neemt bij blootstelling de energie van de omgeving op. Na 1 maand wordt dit door Domisan onderzocht. Indien blijkt dat er nog storingen gemeten worden, dan komen wij gratis terug. Wij kijken en meten ter plaatse en werken eventueel bij.

Dr. Nestor Driscart is arts, wetenschapper en auteur van twee boeken waar ook wij, de firma Domisan, met resultaten in vermeld staan. De titels van deze boeken zijn: "Een boodschap van hoop" en "Dokter met Lecherantenne".

Naast de meer 'klassieke' hulpmiddelen tegen nefaste stralingen, hebben wij ook het genoegen u onze Dect Protect Box aan te bieden. Deze box biedt bescherming tegen de stralingen van de dect binnenhuistelefonen en wifi. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden; kijk dus even naar de demo op onze website Domisan.


René Smeyers, Domisan